Καλωσόρισμα νεοδιόριστων εκπαιδευτικών από το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας

Στο καλωσόρισμα του προς τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, ο Δ/ντης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Αναστάσιος Σταυρογιαννόπουλος αναφέρει:

Καλωσορίζουμε όλες/ους τις/ους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, που από χθες ήδη προσέρχονται στα γραφεία της υπηρεσίας μας, προκειμένου να ορκιστούν και να αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα. Σε λίγες ημέρες θα γίνει και η τοποθέτησή τους στα σχολεία που θα υπηρετήσουν την προσεχή σχολική χρονιά. Οι ημέρες αυτές είναι σημαντικές για την εκπαίδευση, εφόσον ένα χρόνιο αίτημα του Κλάδου των εκπαιδευτικών, οι μόνιμοι διορισμοί, έγινε πραγματικότητα μετά από δώδεκα χρόνια αδιοριστίας. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ενισχύεται σημαντικά σε ανθρώπινο εκπαιδευτικό προσωπικό με τους φετινούς διορισμούς, το οποίο προστίθεται στους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, που διορίστηκαν το περσινό καλοκαίρι. Η ποιότητα της εκπαίδευσης στην περιοχή μας αναβαθμίζεται και πλουτίζει το δημόσιο σχολείο.

Ευχόμαστε σε όλες/ους τις/ους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς καλή σταδιοδρομία και τους προτρέπουμε να εργαστούν με ζήλο και αφοσίωση στα σχολεία μας για το καλό των παιδιών μας. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com