Ανακατασκευή και συντήρηση του ιστορικού γεφυριού στην ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ. (ΦΩΤΟ)

Επιτέλους το ιστορικό τοξωτό πέτρινο γεφύρι στην Πλατανιώτισσα που ήταν έτοιμο να καταρρεύσει, ανακατασκευάστηκε, συντηρήθηκε και πλέον βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Όπως μαθαίνουμε, η συντήρηση και η ανακατασκευή έγινε μετά από αίτημα του προέδρου της κοινότητας Πλατανιώτισσας κ. Παναγιώτη Δορλή, στο οποίο ο Δήμος Καλαβρύτων ανταποκρίθηκε άμεσα. Αν τα πράγματα είναι έτσι, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο τόσο στον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Δορλή όσο και στο Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο.

Όπως και να έχει όμως, το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες του κ. Θεοφάνη Παπαγεωργίου, που δημοσιεύουμε όπως τραβήχτηκαν κατά την χρονική σειρά των εργασιών.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα στον κ. Σπύρο Λούπο, τον ΜΑΣΤΟΡΑ που δεν δίστασε να το "λύσει" και να το "δέσει" ξανά από την αρχή, πάντα υπό το φόβο της κατάρρευσης, και να το αποκαταστήσει στην αρχική του μορφή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

πλατανιώτισσα

 

πλατανιώτισσα

 

πλατανιώτισσα

 

πλατανιώτισσα

 

πλατανιώτισσα

 

πλατανιώτισσα

 

πλατανιώτισσα

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com