Ο Χρήστος Θηβαίος στην πλατεία των Καλαβρύτων - ΦΩΤΟ

Χθες Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 το βράδυ, στην κατάμεστη πλατεία των Καλαβρύτων (είχαν τοποθετηθεί 500 καθίσματα με τις ανάλογες αποστάσεις λόγω Covid-19 και τα οποία ήταν γεμάτα), ο Χρήστος Θηβαίος και το συγκρότημά του προσέφεραν μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, ερμηνεύοντας παλιά και νέα τραγούδια της δισκογραφίας του.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους πληγέντες συμπολίτες μας από τις τελευταίες πυρκαγιές και οργανώθηκε από τη ΔΗΚΕΚ - Σπήλαια Λιμνών Καστριών, στα πλαίσια των εκδηλώσεων Πολιτιστικό Καλοκαιρι 2021.

Η εκδήλωση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων, που διοργανώθηκαν από τη ΔΗΚΕΚ, έφεραν την προσωπική σφραγίδα του προέδρου της Κώστα Κούκιου και κόσμος τις αγκάλιασε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Να θυμηθούμε τον "Ύμνο στην Καλαβρυτινή Γυναίκα" του Διονύση Τσακνή πέρυσι τέτοιες μέρες πάλι στην πλατεία των Καλαβρύτων, το έργο "Μη λησμνάτε τη χώρα μου" του Γεράσιμου Ανδρεάτου που παρουσιάστηκε στις 12-12-2019 στο "Πέτρινο" αλλά και άλλες που έγιναν σε ολόκληρο το Δήμο Καλαβρύτων.

Χτες, πολλοί συμπατριώτες μας που δεν μπορούσαν να παραβρεθούν, εξέφρασαν παράπονο και απορία, γιατί η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι του Δήμου στο youtube.

Το μεταφέρουμε απλά σαν προβληματισμό...

Β. Α.

 

φωτο Φάνης Παπαγεωργίου

Θηβαίος

 

Θηβαίος

 

Θηβαίος

 

Θηβαίος

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com