ΣΙΓΟΥΝΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Εικόνες ντροπής στο παλιό Δημοτικό Σχολείο. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κτίριο ετοιμόρροπο, εστίες μόλυνσης, αγριόχορτα και κλαδιά έτοιμα προς ανάφλεξη καθώς έχουν να κοπούν χρόνια, και γενικά εικόνες εγκατάλειψης αντικρίζει κάποιος στο παλιό Δημοτικό Σχολείο στο Σιγούνι.

Το κτίριο που τώρα στεγάζει το κοινοτικό γραφείο, μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο, είναι περιουσιακό στοιχείο της εκκλησίας η οποία προφανώς έχει και την ευθύνη του καθαρισμού και της συντήρησης.

Οι κάτοικοι πάντως ρίχνουν την ευθύνη στη δημοτική αρχή του Θανάση Παπαδόπουλου ο οποίος επισκέφθηκε χθες την περιοχή και του καταλογίζουν αδιαφορία, παρά τα όσα προεκλογικά έλεγε.

Λίγο παραπέρα το γηπεδάκι του μπάσκετ παρουσιάζει την ίδια εικόνα.

Εδώ προφανώς η ευθύνη ανήκει εξ ολοκλήρου στην δημοτική αρχή η οποία πρέπει επιτέλους να κάνει το αυτονόητο. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΩΡΟ και να τον κάνει προσβάσιμο.

Δείτε τις εικόνες ντροπής:

 

Σιγούνι

 

Σιγούνι

 

Σιγούνι

 

Σιγούνι

 

Σιγούνι

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com