Απάντηση του Παναγιώτη Οικονόμου στην επιστολή του προέδρου και μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλειτορίας

Επιστολή απάντηση έστειλε στο "KNet", ο κ. Παναγιώτης Οικονόμου, ιδιοκτήτης της καφετέριας mazei Cafe, σχετικά με το δημοσίευμα "Το απόλυτο μπάχαλο στην πλατεία της Κλειτορίας", που δημοσιεύσαμε χτες.

Η επιστολή, απαντά στα όσα αναφέρονται από τον προέδρου και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλειτορίας, περί καταπάτησης των συμφωνηθέντων για το χώρο των τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία της Κλειτορίας, την παραμονή και ανήμερα της εκδήλωσης με τον Μπαμπη Τσέρτο, καθώς και στο σχόλιο του "KNet".

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Οικονόμου με τίτλο "ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ":

Σε συνέχεια του από 5/8/2021 δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα «KalavrytaNet» με τίτλο «το απόλυτο μπάχαλο στην πλατεία της Κλειτορίας», αφενός προς αποκατάσταση της αλήθειας κι αφετέρου προς ενημέρωση όσων επιλεκτικά επιρρίπτουν ευθύνες, γίνονται γνωστά τα κάτωθι:

Αναφορικά με τη χρήση μέρους του κοινόχρηστου χώρου της πλατείας και δη έμπροσθεν του καταστήματός μας, είχαμε λάβει σχετική άτυπη άδεια από τον αντιδήμαρχο κ. Μιχαλόπουλο, τόσο εμείς όσο και οι λοιποί καταστηματάρχες, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε άπαντες στην κάλυψη της ζημίας, που προέκυψε από την πανδημία.

Ως γνωστόν σε όλη την κοινότητα και δη στους καταγγέλλοντες, οι δύο υιοί μου υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Σώμα και κατά την επίμαχη χρονική περίοδο που αναφέρεται το δημοσίευμα, επιτελούσαν το έκτακτο Υπηρεσιακό τους καθήκον για την κατάσβεση των πυρκαγιών, στην ευρύτερη περιοχή.

Δεδομένων των ανωτέρω, ήτο αδύνατο να περισυλλεχθούν εγκαίρως τα επίμαχα τραπεζοκαθίσμαστα. Σε κάθε περίπτωση η παραμονή των τραπεζοκαθισμάτων στο προαναφερθέντα χώρο, ουδέν όφελος αποκόμισε στο κατάστημά μου.

Με μεγάλη μου έκπληξη έλαβα γνώση του εν λόγω δημοσιεύματος, το οποίο αναφέρεται σε ανακοίνωση – επιστολή που προσυπογράφουν ο Πρόεδρος και μέλη της κοινότητας, το περιεχόμενο της οποίας με συκοφαντεί, παραπληροφορεί, παραποιώντας γεγονότα και καταστάσεις, προσβάλλοντας πρόσωπα και πλάθοντας διάφορα σενάρια, εις βάρος μου κι έτερων προσώπων, όπως αναφέρεται, με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν τις εντυπώσεις!!

Και πόσο μάλλον όταν εις εξ αυτών καθ’ όλον το περασμένο μήνα παρευρισκόταν καθήμενος σε παρακείμενο κατάστημα, το οποίο είχε αναπτύξει άναρχα τραπεζοκαθίσματα επί της πλατείας, εθελοτυφλώντας επιδεικτικά.

Εύλογα εξάγεται το συμπέρασμα ότι η εν λόγω ανακοίνωση έχει στόχο να πλήξει προσωπικά εμένα και ουχί αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Το συμπέρασμα μου αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι εις εκ των καταγγελλόντων, είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον να υπερθεματίσει προς απόκτηση του εν λόγω κτιρίου κατά την περίοδο που αυτό περιήλθε στην ιδιοκτησία μου, κατά το έτος 2005.

Εν τέλει ...ποίος έχει μπάρμπα στην Κορώνη…;

Επιφυλάσσομαι ρητά για την άκρως συκοφαντική συμπεριφορά σας παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Κλειτορία, 5/8/2021

Οικονόμου Παναγιώτης

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ KNet:

Είναι λυπηρό, πέντε (5) άνθρωποι (τόσα είναι τα μαγαζιά που βγάζουν τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία), πέντε βιοπαλαιστές, πέντε συντοπίτες, πέντε συγχωριανοί, πέντε συμπατριώτες μας που πασχίζουν τίμια για το μεροκάματο, να μην μπορούν να συνεννοηθούν, να μην μπορούν να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα και να οδηγούνται σε ένα φαύλο κύκλο αντιπαραθέσεων που δεν ωφελεί κανέναν.

Να συμφωνήσουμε ότι όλοι έχουν τα ίδια νόμιμα δικαιώματα εκμετάλλευσης του χώρου.

Να συμφωνήσουμε επίσης ότι όλη η διαμάχη πηγάζει από την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να θέσει όρους και προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία των καταστημάτων.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, νομίζω ότι και οι πέντε πρέπει να δώσουν τα χέρια, να καθίσουν κάτω, να παραμερίσουν τα "μικροπολιτικά" και να μην σηκωθούν αν δεν βρουν μόνοι τους τη λύση.

Μια λύση που θα προτείνουν για έγκριση στη Δημοτική Αρχή, η οποία πλέον, θα είναι υποχρεωμένη να την δεχτεί.

Από εκεί και πέρα όμως, η ευθύνη για την τήρηση των συμφωνηθέντων θα βαραίνει και τους πέντε...

ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ και τούτο επειδή, θα πρόκειται για μια "συμφωνία κυρίων", για μια συμφωνία ανθρώπων που ο λόγος τους έχει τη μέγιστη δυνατή βαρύτητα, όπως των παππούδων μας και των πατεράδων μας.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com