Ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίωνας Ζαΐμης τιμήθηκε από το Σύλλογο Κλειτορολευκασίων

Στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Κλειτορολευκασίων που πραγματοποιήθηκε την Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, στην ανακαινισμένη πλατεία της Κλειτορίας παρευρέθηκε και τιμήθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλη Χρόνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Εκτός του Υπουργού παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, o  βουλευτής Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας Ασημάκης Μιχαλόπουλος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Σωτήριος Δουκλιάς, ο Πρόεδρος του ΠΣΕΚ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Κοσμήτορας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, καθώς επίσης εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Η εκδήλωση περιελάμβανε χορευτικά σχήματα με παραδοσιακούς ή σύγχρονους χορούς από τον Σύλλογο Λυκουριωτών και τη  σχολή χορού «Παναγιώτη Κατσίκη» από την Πάτρα, όπως και παραδοσιακά τραγούδια σε απόδοση του Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου για την προσφορά του στα κοινά και τις ιστορικές επιταγές αναφέρθηκε στη σημασία του να στηρίζουμε την περιοχή μας με κάθε τρόπο και κυρίως τις τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και τα πολιτιστικά δρώμενα, τονίζοντας: "Η επένδυση στην γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό είναι επίσης μια σημαντική βασική κατεύθυνση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με μια σειρά από πρωτοβουλίες και προγράμματα που υλοποιούμε".

Από την πλευρά του ο κ. Χρόνης, τόνισε: «Τη σημερινή ημέρα ξαναζωντανεύουμε το χωριό μας, διατηρούμε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας και μυούμε τα παιδιά μας στα δημοτικά μας τραγούδια και τους λεβέντικους χορούς του τόπου μας. Σήμερα δίνουμε μεγάλη χαρά στους εναπομείναντες γέροντες του χωριού μας, διότι βλέπουν τα παιδιά τους να ξαναζωντανεύουν το χωριό και να τιμούν τον τόπο που γεννήθηκαν».


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com