Γιώργος Τσενές: Όλα τα κρυπτά υπό τον ήλιο να εκτεθούν δημοσίως

Απάντηση στο άρθρο του Κώστα Κούκιου "Η ανηθικότητα του ηθικού πλεονεκτήματος.", αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με την φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων και τον κο Μπαρμπαράκο, έστειλε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσενές.

Ακολουθεί η απάντηση του Γιώργου Τσενέ:

Παρά το γεγονός ότι η χώρα μας δοκιμάζεται και πάλι, τόσο από τις πυρκαγιές, όσο και από τον κορονοϊό, αισθάνομαι την υποχρέωση να απαντήσω στους υπαινιγμούς του κ. Κούκιου.

Η Δημοκρατία δεν απαγορεύει να συνομιλείς, πολύ δε περισσότερο να ακούς τους προβληματισμούς νέων ανθρώπων, εκτός και αν αυτό το απαγορεύει η Δημοκρατία του κ. Κούκιου.

Ο ρόλος του Δημοτικού Συμβούλου επιτάσσει να ακούει και να αναδεικνύει προβλήματα.

Είναι ανήθικο και όχι ηθικό να υπερασπίζεται κανείς τον τόπο του;

Είναι ηθικό ή ανήθικο να κρύβεται κανείς πίσω από μικροπολιτικές, να αποσιωπά δεδομένα και να μην εφαρμόζει αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου;

Είναι ηθικό ή ανήθικο να στηρίζει κανείς την πολιτική του επιχειρηματολογία σε  ανυπόστατους ισχυρισμούς;

Στην τοποθέτησή μου περί Φιλαρμονικής, δεν αναφέρθηκα σε κατηγοριοποίηση των υπαλλήλων και σε άλλες ανακρίβειες που αναφέρει ο κ. Κούκιος.

Απλώς έθεσα εύλογα ερωτήματα, όπως αυτά προέκυψαν από τη δημόσια καταγγελία του Αρχιμουσικού, αλλά και από τη συζήτησή μου με τους εκπροσώπους της Φιλαρμονικής, στα οποία ο κ. Κούκιος δεν απαντά ευθέως μέσα από το άρθρο του.

Περιμένω με πολλή χαρά τη σύγκληση του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου και την τοποθέτησή του στα τρία ερωτήματά μου, τα οποία είναι πολύ συγκεκριμένα, έτσι ώστε όλα “τα κρυπτά υπό τον ήλιο” να εκτεθούν δημοσίως όχι μόνο στην πλατφόρμα της Διαύγειας, αλλά και στη “διάυγεια” των συντοπιτών μας.

Γιώργος Τσενές

Δημοτικός Σύμβουλος--

Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.