ΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Η ΣΤΕΓΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ

Η Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας ‘’ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ’’  την 1/8/2021 έκανε μια υπέροχη εκδρομή-απόδραση στις πηγές του Αχέροντα.

Τα μέλη της Στέγης είχαν την δυνατότητα να κάνουν βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού, να κάνουν  ιππασία, να  περπατήσουν στα μονοπάτια που οδηγούν στο φαράγγι και στις πηγές του Αχέροντα σε μια υπέροχη διαδρομή, μοναδική, και με πλήθος κόσμου  κολύμπησε  στα παγωμένα νερά του ποταμού,  κάνοντας τα μέλη να ενθουσιαστούν και να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Η συνέχεια στα Σύβοτα  Θεσπρωτίας ο επόμενος προορισμός, <<η Καραϊβική της Ελλάδας>>, δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από καμιά εξωτική παραλία με τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα  υπέροχα νερά, δίνοντας την δυνατότητα στα μέλη της αποστολής να απολαύσουν ένα υπέροχο μπάνιο, μαζί με  ουζάκι ή τσιπουράκι με καταπληκτικούς μεζέδες κάνοντας  τη μέρα αυτή ακόμη πιο όμορφη για τα μέλη της Στέγης .

Ο πρόεδρος της Στέγης Καλαβρυτινών Πάτρας κος Φραντζής Παναγιώτης υποσχέθηκε στα μέλη και άλλες όμορφες εξορμήσεις, και αποκάλυψε πως η επόμενη εκδρομή προγραμματίζεται για τέλος Σεπτεμβρίου στην ΠΑΤΜΟ.

συβοτα

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 17 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com