Συγχαρητήρια επιστολή για το Βασίλη Κουτρουλάκη

Σύμφωνα με απόφαση Νο 388/2021 που υπέγραψε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ορίσθηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Καλαβρύτων με θητεία ενός έτους ήτοι από 14/9/2021 έως 13/9/2022 και ένας εξ αυτών είναι και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Κουτρουλάκης του Γεωργίου που τοποθετήθηκε στην θέση του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας.

Πρόκειται για έναν ικανό, δραστήριο, εργατικό άνθρωπο για τον οποίο ο Δήμαρχος Καλαβρύτων πιστεύει ότι θα τα καταφέρει και θα ανταποκριθεί με μεγάλη επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Πιστεύοντας και εγώ στην επιλογή του Δημάρχου, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου Συγχαρητήρια και να σας ευχηθώ Καλή Δύναμη και Υγεία στο έργο σας. Για αυτό θα πρέπει να συνεργασθείτε με την Δημοτική ομάδα της Κλειτορίας που λειτούργησε μέχρι σήμερα καθώς επίσης και με τα Τοπικά Συμβούλια και τους προέδρους των Κοινοτήτων που ανήκουν στην Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας. Επίσης καλό θα είναι, όποτε μπορείτε να παρευρίσκεσθε ο ίδιος στα Τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων, προκειμένου να έχετε προσωπική άποψη στα προβλήματα και στις ανάγκες των κοινοτήτων στην περιοχή της ευθύνης τους.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Με εκτίμηση

Δημήτρης Πραγματευτέλης

Συνταξιούχος Τραπέζης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
14 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com