Ανακοίνωση των Δ/ντων του σχολικού συγκροτήματος «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ», για το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς

Οι Διευθυντές του Σχολικού Συγκροτήματος  του Δήμου Καλαβρύτων  «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ», ενημερώνουν όλους τους μαθητές του Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων, ότι το  κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς θα χτυπήσει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 08.30 το πρωί.

Η αλλαγή σχετίζεται  με τα νέα δεδομένα των μεταφορών των μαθητών και για τα οποία ενημερώθηκαν το Σάββατο το απόγευμα ταυτόχρονα με το γεγονός  της διακοπής της κυκλοφορίας του δρόμου Πατρών- Καλαβρύτων και την πραγματοποίηση των δρομολογίων από παρακαμπτήριους δρόμους.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ξεκινώντας και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, η ομαλή λειτουργία αλλά και η ασφάλεια των μαθητών, κρίνεται σκόπιμη αυτή η αλλαγή.

Κατά τα υπόλοιπα για τις μαθήτριες και τους μαθητές ισχύουν οι οδηγίες που έχουν σταλεί από τα σχολεία τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com