Γυμνάσιο, ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ. Καλαβρύτων: "Μαθητριών και μαθητών έργα"

Διπλά περήφανοι μπορούν να αισθάνονται οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί των αποφοίτων του σχολικού έτους 2020-2021 των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ Καλαβρύτων «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ». Τις εξαιρετικές επιτυχίες τους στα Α.Ε.Ι. έρχεται να συμπληρώσει η διάθεση των χρημάτων που είχαν μαζέψει για την πολυήμερη εκδρομή τους στην Γ’ τάξη και η οποία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας, για τις ανάγκες του Σχολικού Συγκροτήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ», δηλαδή όλων των μαθητών που θα φοιτούν στο εξής στο Γυμνάσιο, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Καλαβρύτων.

Συγκεκριμένα μετά από κοινή απόφαση διέθεσαν το ποσό των έξι χιλιάδων ευρώ για τη δημιουργία δύο στεγασμένων χώρων ξεκούρασης δεξιά και αριστερά της κεντρικής εισόδου κλείνοντας παράλληλα μια εκκρεμότητα πολλών χρόνων που αφορούσε στο στρώσιμο με δάπεδο μιας έκτασης πάνω από τρακόσια m2 με χώμα στο προαύλιο. Στο χώρο σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε μεγάλη υπαίθρια σκακιέρα 4Χ4 μέτρων, με πλάκες ειδικής επίστρωσης για αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Το πρώτο κομμάτι της επίστρωσης υλοποιήθηκε ήδη με την ευθύνη αλλά και την συμπληρωματική οικονομική συνδρομή της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καλαβρύτων. Σημαντική η συμβολή για το ξεκίνημα και την έως τώρα υλοποίηση του έργου είχε ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Σαμαρτζόπουλος, τον οποίο και ευχαριστούμε. Η ολοκλήρωση του έργου προβλέπει την κατασκευή δύο στεγάστρων, την τοποθέτηση πάγκων και την προμήθεια μια σειράς από πιόνια μεγάλου μεγέθους. Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος κατά τον αγιασμό του νέου σχολικού έτους, δεσμεύτηκε για τη χρηματοδότηση της ολοκλήρωσης του έργου αναγνωρίζοντας τη χρησιμότητά του. Επίσης αποδέχτηκε την πρόταση του διευθυντή του ΓΕ.Λ. Καλαβρύτων για την ονοματοδοσία των δημιουργούμενων χώρων με την υπαίθρια σκακιέρα, σε «Σκακιέρα ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΑΖΗ», αποδίδοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στον άνθρωπο που ξαναέβαλε το σκάκι στη ζωή των Καλαβρυτινών αλλά περισσότερο, σαν δάσκαλος και εμψυχωτής, μύησε μαθητές όλων των ηλικιών στο πνευματικό αυτό παιχνίδι.

a

a

 

 

b

 

 

 

2η νίκη μαθητριών-των σε περιφερειακούς αγώνες σκάκι

 

Η ενέργεια των μαθητριών-τών, αποφοίτων πλέον, των σχολείων μας, σηματοδοτεί την ποιότητα της νέας γενιάς και ταυτόχρονα νοηματοδοτεί τις προσπάθειες της οικογένειας και του σχολείου στην κατεύθυνση της μεταλαμπάδευσης αξιών της ανθρωπιστικής παιδείας στις νέες και νέους του Δήμου Καλαβρύτων. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους απόφοιτους του σχολικού έτους 2020-2021 των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Καλαβρύτων, ακαδημαϊκούς πολίτες πλέον που μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον.


 

Οι Διευθυντές και οι Σύλλογοι διδασκόντων

Γυμνασίου, ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ. Καλαβρύτων

 

 

a

 

a

 

a

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com