Το πριν και το μετά του... νεκροταφείου Κλειτορίας

Μετά τη δημοσίευση από το KNet της καταγγελίας συμπατριώτη μας για το νεκροταφείο Κλειτορίας, συνεργείο του Δήμου έκοψε σήμερα τα χόρτα και καθάρισε το χώρο.

Το Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, δημοσιεύσαμε καταγγελία του συμπατριώτη μας Γιώργου Κοτσιά από την Κλειτορία, που αφορούσε την άθλια κατάσταση που βρισκόταν το κοιμητήριο του χωριού.

Σήμερα όπως πληροφορούμαστε, μια μέρα μετά, αφού μεσολαβούσε 15Αύγουστος, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, συνεργείο του Δήμου μετά από εντολή του Αντιδημάρχου Κλειτορίας Ασημάκη Μιχαλόπουλου, έκοψε τα χόρτα και καθάρισε το χώρο.

Από τη μια, άντε να πούμε ένα μπράβο στον κ. Μιχαλόπουλο, που έπραξε έστω και με αυτόν το τρόπο το αυτονόητο.

Από την άλλη όμως, πρέπει να τονίσουμε, ότι δεν γίνεται κάθε φορά που κάποιος συμπατριώτης μας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα να αναγκάζεται, λόγω αδιαφορίας των αρμοδίων; να προβαίνει σε καταγγελίες στα μέσα για να γίνονται τα αυτονόητα.

Αυτό νομίζω, πρέπει να το διευθετήσουν άμεσα εκεί στο Δήμο και στις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

κοιμητήριο

 

κοιμητήριο

 

κοιμητήριο

 

κοιμητήριο

 

κοιμητήριο

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com