Εθελοντική προσφορά υπηρεσιών του Κώστα Μάρκου στο ενδοκρινολογικό ιατρείο στα Καλάβρυτα

Θα συνεχίσει να προσφέρει εθελοντικά (αφού πλέον συνταξιοδοτήθηκε), τις υπηρεσίες του στο ενδοκρινολογικό ιατρείο του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, ο συμπατριώτης μας ιατρός ενδοκρινολόγος Κώστας Μάρκου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου, μετά την συνταξιοδότηση του από τη θέση που κατείχε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, εκδήλωσε την επιθυμία για την συνέχιση του εθελοντικού ιατρείου που από ετών πραγματοποιεί στο νοσοκομείο Καλαβρύτων. Αναζητώντας το θεσμικό πλαίσιο, η διοίκηση απευθύνθηκε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό του οποίου είναι μέλος (η εθελοντική του δράση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι γνωστή σε όλους μας) και η ανταπόκριση του προέδρου dr Γιάννη Αυγερινού ήταν άμεση, συναινώντας στο αίτημα.

Έτσι, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Καλαβρύτων θα πραγματοποιεί εθελοντικό ενδοκρινολογικό ιατρείο μια φορά το μήνα με τη συμμετοχή του μέλους του ΕΕΣ ιατρού ενδοκρινολόγου Κώστα Μάρκου, έως την κάλυψη του εξωτερικού ιατρείου με οποιονδήποτε τρόπο (πρόσληψη, επισκέπτης ιατρός, κλπ) από κρατικό λειτουργό.

Το Ιατρείο θα πραγματοποιείται κάθε πρώτη Δευτέρα εκάστου μηνός, ειδικά δε για το μήνα Σεπτέμβριο/2021 το ιατρείο θα γίνει την Τρίτη 14/09/2021.

Η ίδια ανακοίνωση καταλήγει:

Το νοσοκομείο Καλαβρύτων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον συμπολίτη μας γιατρό & Βουλευτή Κώστα Μάρκου καθώς και στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού dr Γιάννη Αυγερινό για την συνέχιση αυτής της εθελοντικής δράσης, η οποία έως σήμερα προσέφερε τη δυνατότητα εξυπηρέτησης και αποφυγής ταλαιπωρίας στους κατοίκους της πόλης των Καλαβρύτων και των 65 ορεινών κοινοτήτων του δήμου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 19 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com