ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ για τα περιοριστικά μέτρα στην Αχαΐα λόγω covid: Είναι άδικο μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά.

Επιστολή διαμαρτυρίας για την ένταξη και του Δήμου Καλαβρύτων στα περιοριστικά μέτρα λόγω εξάπλωσης του Covid-19 στο νομό Αχαΐας, απέστειλε προς τον Υπουργό Υγείας Αθαν. Πλεύρη, την Υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη, με κοινοποίηση στους Υπουργούς Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθαν. Παπαδόπουλος.

Ακολουθεί η επιστολή:

Με αφορμή την ένταξη του Νομού Αχαΐας στο «κόκκινο» και τη λήψη περιοριστικών μέτρων, ως Δήμος Καλαβρύτων, διαμαρτυρόμαστε για την υπαγωγή του Δήμου μας σε αυτά τα μέτρα.

Ο Νομός Αχαΐας έχει πέντε Δήμους. Κάθε ένας ξεχωριστά έχει λάβει τα δικά του μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας.

Ο Δήμος μας έχει προβεί από την αρχή της πανδημίας σε όλα αυτά τα απαραίτητα μέτρα ( ενημέρωση των πολιτών, χρήση μάσκας, διεξαγωγή Rapid test από την αρχή της πανδημίας έχουμε προβεί σαν Δήμος με δικά μας έξοδα σε πάνω από τέσσερις χιλιάδες test, χορήγηση αντισηπτικών), με αποτέλεσμα να έχουμε τα λιγότερα κρούσματα σε όλη την επικράτεια.

Η τελευταία επιδημιολογική επιτήρηση του Δήμου μας που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο 2021 και από τον Δήμο και από το Νοσοκομείο Καλαβρύτων ήταν άριστη.

Είναι άδικο λοιπόν μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα περιοριστικά μέτρα δεν θα περιλαμβάνουν τον Δήμο Καλαβρύτων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com