2ο Αντάμωμα Χορευτικών συλλόγων 2021 - Με μεγάλη επιτυχία από τον Παγκαλαβρυτινό σύλλογο Πάτρας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Αντάμωμα Χορευτικών συλλόγων 2021 που διοργανώθηκε από τον Παγκαλαβρυτινό σύλλογο ,την Κυριακή 25/07/2021 στο Θεατράκι Μαρίνας Πατρών .

Ατενίζοντας το υπέροχο δειλινό της πόλης μας απολαύσαμε και χειροκροτούμε 5 συλλόγους.

Πρώτοι οι οικοδεσπότες ,ο Παγκαλαβρυτινός σύλλογος με πρόεδρο τον Φώτη Παπαθεοδώρου και χοροδιδάσκαλο τον Γιάννη Ντάνο χόρεψαν χορούς, από την Πελοπόννησο. Ακολούθησε ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών με πρόεδρο τον Λουκά Χριστόπουλο και χοροδιδάσκαλο τον Διογένη Οικονόμου ,με χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία. Ο Πολιτιστικός σύλλογος Σκιαδά με πρόεδρο την Θεοδώρα Μπαρδάκη και χοροδιδάσκαλο τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο με χορούς από τα Νησιά μας . Ο Φάρος Ποντίων Πατρών με πρόεδρο τον Δημήτρη Αντωνιάδη και χοροδιδάσκαλο τον Βασίλης Χατούπη ,χορεύοντας Πόντο.Και τέλος ο Πολιτιστικός Όμιλος «ΤΟ ΑΜΑΡΙ» και πρόεδρο και χοροδιδάσκαλο τον Παναγιώτη Φραγκάκη χορεύοντας Κρήτη.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην όμορφη αυτή εκδηλωση.Ευχαριστούμε τον κ Σταθούλια εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ που μας τίμησε με την παρουσία καθώς  και πολλούς άλλους εκπροσώπους αρχών και συλλόγων.

Ευχαριστούμε πολύ το Ανθοπωλείο»Αμεμώνη» για την πολύτιμη προσφορά του.

 

Καλή Αντάμωση.

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com