Θεόδωρος Νασιώτης: Κάτω τα χέρια από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαβρύτων

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό του θανάτου της 56χρονης συμπατριώτισσάς μας μετά από τον εμβολιασμό της με την δεύτερη δόση του εμβολίου της pfizer και την προσπάθεια απαξίωσης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Καλαβρύτων καθώς και του προγράμματος εμβολιασμού του πληθυσμού θέλω να τονίσω τα εξής:

Δεν γνωρίζω τα γεγονότα. Εκλήθην στο Νοσοκομείο αφού είχε πεθάνει η συμπατριώτισσα μας. Τα αίτια του θανάτου της θα τα ξέρουμε μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Γνωρίζω όμως ότι οι συνάδελφοί μου έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν. Ξέρω από πρώτο χέρι την επιστημονική επάρκεια και των γιατρών και των νοσηλευτών του νοσοκομείου μας. Ξέρω ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό όσο "βαρύ" και αν είναι.

Όσον αφορά την συνέχιση του εμβολιασμού θα θελα να πω ότι έχουμε κάνει εκατοντάδες άνθρωποι το συγκεκριμένο εμβόλιο. Έτυχε; η επιπλοκή σε αυτή την άτυχη γυναίκα;

Και βάζω το ερωτηματικό γιατί δεν έχουμε ακόμη τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Μην βάλουμε φρένο στους εμβολιασμούς. Είναι η μόνη μας διέξοδος από αυτή τη μάστιγα.

Θεόδωρος Κ Νασιωτης

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
19 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.